Rundt og rundt

I dag har jeg vært i cirka hundre blogger. Det er så masse fint! Og så mye menneskelighet mellom maskene. Og det er så mye å sette seg inn i, pluss at jeg står midt i et stort sykdomsbildet der jeg blir så liten, så liten.

Jeg skal lage en fin linkeliste etterhvert med blogger jeg leser og med blogger som har inspirert og med butikker og annet som er nyttig for oss som hekler, strikker, hakker, eller er hakkende glade i ull og myke ting. Jeg har allerede fått inn noen. Jeg gleder meg til å bygge ut denne bloggen, men det vil nok ta litt tid nå midt i alt det syke. Men allerede i morgen skal jeg prøve å legge inn litt bilder, og også prøve meg på å få lagt ut noen egne oppskrifter.

Jeg vil også vise frem noen gamle skatter fra femti- og sekstitallet.

I dag har jeg også funnet en bok jeg ønsker meg. Den er på svensk, og den er fra 1990 så den er ikke så enkel å få tak i, men jeg fant den på en svensk side - desverre som solgt allerede. Noen som kjenner den?Boken heter Gamla textila tekniker i ull. 

 teknikker. Dette står det blandt annet:  - Nålbindning 5 olika sätt. Virkning - fastmaskvirkning, smygmaskvirkning, krokning, gaffelvirkning. Stickning - tvåändsstickning, entrådsstickning, japansk stickning. Band - tvinnad snodd, flätade band, snoddar, pinnband, påtade snoddar, slyngade snoddar mm. Vävda band - bandgrind, brickvävning. En allomfattande bok med tydliga bilder och vägledning i de olika teknikerna.Författare: Kerstin Gustafsson. Förlag: LT. Sidor: 116. Tryckår: 1990. Jeg har så utrolig lyst på den. Forsiden ser slik ut:

gamlatextilatekniker

2 kommentarer

Marit

25.aug.2009 kl.12:12

Kan ikke hjelpe deg med den boken. Håper noen kan.
Det er så kjekt å reise rundt på alle bloggene. Alltid noe nytt å se og få inspirasjon av.

Heidi

04.sep.2009 kl.11:02

Er du på reise i blogglandia, går timene fort. Boken kan jeg nok ikke hjelpe deg med.

Skriv en ny kommentar

hits