Spillbrikker etterlyses til kreative drømmer

Ny dag, nye tanker. Det har vært en tanksom, langsom dag. Likevel løper hodet, til tross for at jeg er syk. Eller nettopp derfor?
Noe i dag har vært fint, det har vært sol i vinduet, det har vært noen som har smilt. Noen har satt pris på at jeg har sagt "hei". Noen ganger er det lite som skal til.
Jeg vil forresten anbefale blafre.com, for sitt unike design, spesielt på små kofferter. Også vil jeg løfte opp Din hobby sitt forum, sette det på en hylle som man ser fra sin vante skrivebordsplass. Også vil jeg heie på alle i garncupen. Hm.. i dag er en ullen dag. Jeg hekler. Hekler med hele meg og halve meg og tankene er et annet sted. Jeg er en ballong. Sprekker jeg?
Særpreget er absolutt.
Noen inspirerer midt i alt. Noen holder en hånd mot min, selv om jeg er syk. Noen gir ikke opp, selv om flertallet har gitt opp. Med meg?
Uten meg, med meg, spiller ingen trille. Rollespill?
Jeg skal utvide boggen, få lagt inn oppskriftene mine, lage bilder, legge inn illustrasjoner, det tar bare litt tid. Jeg er fornøyd med blogg.no, jeg tror jeg kan få til å bruke denne tjenesten til å få lagt inn litt bilder og tips og ideer og spinn og tankespinn og veve sammen tråder... røde?
Jeg etterlyser en ting. Jeg leter etter spillbrikker! Mange har spill de ikke lenger bruker, eller ikke lenger kan bruke fordi noen brikker mangler, jeg ønsker meg nettopp brikker! Helst hus og hoteller fra Monopol, bokstavbrikkene som er i Srablespill og for eksempel de små brikkene som er i RISK. Legomenn ønsker jeg meg også! Er det noen som har liggende? I loft eller kjeller, i skuff eller skap.
Bilder og tips og ideer følger i morgen - håper jeg.

Én kommentar

Marit

26.aug.2009 kl.08:13

Skal lete og se om jeg finner noe.
Spennende hva du skal lage.

Skriv en ny kommentar

hits