fra lycheli til livsglede og andre små og store sider


favorite things

Jeg titter rundt i blogger innimellom, det blir en slags reise i mange menneskers liv - både hverdager og uvanlige dager. http://www.lycheli.com/ har for tiden en konkurranse. Ikke bare har hun bursdag (GRATTIS MED DAGEN!), men hun har også hatt så mange besøkende på bloggen til nå etter at hun fikk ny adresse, at hun vil feire med en pose favorittting. Konkurransen er like grei som den er hyggelig: man skal sende den videre, spred den rundt.

Jeg flyr videre, og lander på et fuglebrett. Eler designbrett med bokser og kort og slikt. Det er blafre.com. De laer fantastiske matbokskofferter, om du kjenner noen som skal ha med seg lunsjboks i disse skolestartdager.

Og så lander jeg hos "bestemor" som strikker nydelig til barnebarna.

Jeg flakser litt til, og kommer til blogger med tekst i broderi. Det er mange måter å snakke på, hvorfor ikke sy det? I alle fall av og til. Det er inspirerende.

Jeg vil samle meg, være en annen i et pusterom, få ull og tull til å bli konkret, og spinner til tankespinn og glade fargeklatter uten katter med hund, hos http://laila-karin.blogspot.com/ som har en spennende konkurranse. Den er spennende fordi svarene kan være så mange. Den handler om glede. Livsglede. Jeg føler ikke jeg er den rette personen til å svare. Men kanskje jeg nettopp derfor skal svare likevel? En fugl har vinger, en fugl kan fly. Men kan den flly uten dun? Uten noe mykt som holder den varm og lun? Jeg tror det er sånn med oss mennesker også. Vi trenger noe eller noen. Noen som bryr seg om oss, og som ser når vi flakser vår vei og som er der sammen med oss når vi bare vil fly avsted og som man bare kan være med. Når som helst, hvor som helst, på tvers av alt. Slik en hund er der med hale og tunge - uten å stille andre krav enn litt kjærlighet i retur.

2 kommentarer

Marit

27.aug.2009 kl.10:58

Så fint du har skrevet her.
Skal ta en titt i de bloggene du refererer til litt senere.

Laila-Karin

27.aug.2009 kl.21:43

Flott at du ble med.
Taken bak denne konkuransen var joå få oss til å fokusere litt på å se alle de små gleder som finns
Ha en fin uke

Skriv en ny kommentar

hits