Nettopp nå

Kan broderi-sett bli bedre enn dette? Her kan du brodere rett på koppen, gjøre den ultrapersonlig. Det følger med garn og alt. Jeg vet ikke vhrodan man får handlet dette, men den vekket i alle fall masse interesse! Også blandt interiørinteresserte som leste Bonytt og som ellers ikke er opptatt av kreativitet man gjør med hendene. Denne nettbutikken jeg fant den igjen i har italisenk og engelsk tekst.

http://www.industreal.it/le_pot_aux_roses_le_pot_aux_roses

Kanskje kan det være en idé til norske butikker å ta inn også. Dette MÅ jo være den perfekte gaven til bestemor til jul?
Og øverst på ønskelista til tusenvis av kreative sjeler.

Andre ting til inspirasjon på nettet om dagen, er barnekjoler for de som har noen små å sy til - eller bare vil øve litt på søm. www.mikkeliten.no lager kjoler av barnekunst, på en måte. Ja, ta en titt. Det finnes også en ny bok, Barn igjen, av Lisbet Bjørndal, med enkle syoppskrifter. Denne har jeg ikke prøvd, men omtalene er positive.

Forøvrig er det designfext 5-6 setemper i hovedstaden. "Designers Saturday" holder fest. Jeg vet ikke om det blir ballonger eler luftige drømmer uten noe rundt, men selve lørdagen er forheholdt arkitekter og designere - ja bransjen, mens det er søndagsåpent for alle som vil! Det er 159 utstillere fordelt over hele byen. Les på www.designerssaturday.no om du er interessert. Det er uvisst om det er minimalisme eller maksimalisme som skal inn. Eller ut.

I mens vil jeg vise fram antikviteten jeg fortalte om før i dag. Over en lav sko.... :)
skolest

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits