Vinterens varme, fabelaktige gaveidé

walking


dagenside
Hva gir man en som har alt? Noe å ha det i. Det sitatet kjenner vi fra reklamen. Men, kjenner du en pode du ikke vet hva du skal gi til kanskje? Også vil du gi noe personlig som varmer, men også oppfylle en eller annen konsertdrøm med et gavekort? Eller hjelpe til med noen ekstra kroner, også syns du det er litt kjipt å pakke inn penger? At det blir litt lite personlig? Det samme med billetter til kino eller gavekort på kjøpesenteret.

Jeg er ikke kjent for å ha et stille hode. Det løper. Ett ord, blir aldri bare ett. Det blir til nye ord før man har rukket å spinne et eneste nøste. Selv en edderkopp kan jeg være raskere enn. Jeg tenkte jeg skulle vise frem sokkene strikket i on-line comic-colors 6-trådsgarn fått av ei strikkegod dame, på strømpepinne nummer 3. Farge nr. 1190. Jeg har strikket den største barnestørrelsen i boka Fabelaktige føtter og koselige tør av Anna Tillmann som jeg kjøpte for en liten stund siden, og da ble de cirka størrelse 39.

I oppskriften har lommene bamser oppi, som det er strikkeoppskrift til. Jeg tenkte man kunne bruke denne sokken også som innpakking av andre småting man vil gi, eller penger/bilettter/gavekort som man ellers ikke helt vet hvordan man skal pakke inn. Jeg tror dette er en gave det blir satt pris på, for å si det litt ironisk. Men, tilbake til det konkrete i dette myke p(r)ak(t)kverket: Jeg kjente en gang en høyt utdannet  gutt/ung mann på ca. 25 år. Han snakket om ipoder og andre tekniske ting han hadde fått, men det var da han snakket om sokkene bestemoren strikket, han virkelig strålte. De sokkene var de som gjorde størst inntrykk på han. "De er akkurat som om de er skapt til føttene mine".

hel(t) i orden:
hel
pakket og klart:
lomme1
HAPPY GO LUCKY!
golucky

3 kommentarer

Marit

26.sep.2009 kl.10:09

Flotte sokker og så lurt å bruke denne lommen til en tilleggsgave

Heidi

29.sep.2009 kl.16:07

Dette var da en supersmart sokk! Med plass til en liten pengelapp ekstra. En slik gave ville nok gjort inntrykk :)

irene-w

04.okt.2009 kl.07:02

Så god ide!!

Skriv en ny kommentar

hits