Thank heaven for seven... in cyberspace!

Tenkte å finne frem til noen nettsider hver søndag, med litt variert innhold.

1. Gå på kunstutstilling. www.kunstverket.no har nettgalleri her: http://www.kunstverket.no/module_ehandel/bilde_index.php?level=3&produktKatalogId=1&galleri=Ja
En annen side å se kunst på er: http://grafillillustrasjon.blogspot.com/
thankheaven1
Her er det både litt å titte på på nett, og det er mulig å dra på åpent verksted hos norske grafikere i oslo i dag. på. På www.fineart.no er det auksjoner og, men også en hel hau av kunstverk å beundre, og undre seg med og i. Kanskje vil du ta fram kameraet eller penselen selv i dag også? Og vil du helst lese om kunst, er www.kunstforalle.no en bra side.

2. Ut på tur, aldri sur... vi er i Norge, det er høst og mange vil til fjells! På mandag begynner skolenes høstferie. På www.turistforeningen.no er det en rekke råd, og bruker du turplanleggeren: http://www.turistforeningen.no/search.php?fo_id=3&so=ca,tp,tr,lo har du enda en sjanse til å finne ledige plasser i høstfjellet i uka.

3. Utfordre deg selv, hjernebarken eller en god venn ? med de samme 29 bokstavene.
Det er scrabble på nett jeg snakker om, på http://www.ordspill.no/
Noen blir hekta på spill, men dette er i alle fall gratis! Og man kan spille med seg selv, med venner og kjente eller med ukjente som kanskje blir venner ;)

4. Se en film, og les om den først på http://www.filmweb.no/
Se en trailer eller ti, delta i konkurranser eller bare dra inn i ulike filmverdener. Fort eller sakte... snurr film.

5. Løp og søk... Lyst til å oppdatere deg om et emne, gå via wikipedia eller google. Lyst å lese en god bok, men liksom ikke kommet til boka enda? Kos det med et litteraturblad, gode gamle Vinduet... og få kastet lys på litteratur fra kjente og ukjente. Les en del av det på nett på www.vinduet.no (http://rga.laboremus.ws/index.asp?id=31618)

6. Finn og vinn med samme sinn.. På www.finn.no er det aller meste samlet. Det er gi-bort-torg, det er kjøpetorg og det er salgstorg. Det er kjæledyromplassering og plass (boliger) for hybelkaniner. Det er biler, båter, hus, datamaskiner, klær, nytt og ubrukt, brukt og velbrukt, gammelt eller foreldet.

7. Strekk deg, ta en lang gjesp, kanskje se litt fotokurs med pus fra http://giraffdesignerens.blogspot.com/. Hold hviledagen hellig... Hva med et besøk hos den hellige ko? http://www.slagtenhelligko.dk

Det er deilig å være norsk i danmark. Men kanskje glemmer du at det er mandag i morgen.. eller noe annet vi skulle husket, som vi husket i stad. Eller i morgen. Eller i går. Gullfiskhukommelse? Med Haxan sytant kan du hekle deg din egen gullfisk: http://haxansytant.blogspot.com/search/label/M%C3%B6nster

Én kommentar

GunnR

27.sep.2009 kl.22:57

Her var det mange interessante nettsteder som jeg skal kikke mer på etterhvert!
Ordspill.no bruker jeg selv, for å koble av og ha det gøy:)
Lykke til videre med fine nettsteder!

Skriv en ny kommentar

hits