Rosa skyer (noe drømmende og noe konkret)

Thank heaven for seven...in cyberspace fortsetter. Her er dagens nettanbefalinger: Ut på tur, aldri sur. Vi surfer gjennom verdensveven igjen ? et lite stykke av den.

1. Hva vil du gjøre i dag? Eller i uka? Hva skjer? Kulturnett byr på en ganske god oversikt her: http://www.kulturnett.no/kulturkalender/kulturkalender.jsp I dag ser jeg at man kan få med seg alt fra utstillinger ala veienes historie til søt musikk eller NM i bodybuilding!

2. Som jeg nevnte i går, så går det i rosa når det er snakk om støtte til kreftforeningen ved brystkreft. Jeg surfet litt på nett, og fant en utrolig kreativ side med masse produkter til salgs. Det var design av notatbøker, klær, smykker... og så fant jeg magnet til den svenske versjonen av samme auksjon. Alt sammen er på: /www.signerat.se/, og den morsomme magneten ser du her: http://www.signerat.se/butik/annat-till-koeket/kylskapsmagnet-broest/index.php På norsk kan du støtte i dag ved å gi en rosa bukett, kjøpt på mestergronn.no, for eksempel. Den var søt ? og rosa.

3. Farsdagen er andre søndag i november. Vil du gi en dame i presang? En lady hanger? Green Kitchen er en krativ kunstblogg. Der kan du finne en kleshenger, og hvordan du lager en slik en. Det er en kleshenger i vintagestil, som er som en ame å henge klærne på. Da kan man få sagt hvor skapet skal stå, kanskje, og latt mannen få den nystrøkne skjorta nydelig dandert over den på farsdagen, til farsSKAPET? Her er fremgangsmåten: http://www.greenkitchen.com/blog/2006/01/vintage-lady-hanger-tutorial.html

4. Skitt fiske, sier vi i det ganske land og mener lykke til. Liker du fisk? Her er fisk i en helt annen form enn til å spise, men laget av fiske ? fiskeskinn. Det er vesker, puter osv., og man kan også kjøpe skinnet i ulike farger og lage selv. Det er også blått som sjøen. www.krepsendesign.no

5. Kreativ og konkurranselysten? Den syende sans og mange andre håndarbeidsideer... Jeg kom over http://www.sysidan.se/ og der er det både konkurranser og mange nyttige linker.

6. Dessertgenerasjonen minner om at det er søndag, og trærne minner om at de vil stelles. Det er høst. Eplet faller ikke langt fra stammen. På tide å høste inn fra frukttrærne? www.frukt.no har oppskriftene, for både store og små.

7. Fortsatt god (h)elg! Hva vet du om elg og elgjakt? Jaktsesongen er i gang og jegerne på plass i skogen, den ene mer grønnkledd enn den andre. Hundene har gjerne orange dekken. Vet du mer? Ta testen på Klikk.no her: http://www.klikk.no/reise/friluftsliv/article496720.ece

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits