Fet lommebok

Fra man er liten, får man melk. Melk bor i kartong. Av kartongen blir det søppel, eller man tryller frem en fuglemater eller lager en kylling som får bli potte som får grønt gresskarhår til brødskivene med ost. Den artigste bloggen jeg fikk se i dag, var http://jippijei.blogg.no/ 
Du blir hva du spiser, sier Wasa. Jeg lurer på om man blir sprø? Blir man hva man drikker, får man kanskje melkebart? Uansett, den som sparer, den har. Og med en lommebok, har man noe å ha myntene i. Og fete kredittkort med mer eller mindre fet dekning.
Nå har hun en konkurranse, og den vil jeg tipse om, men aller mest fordi bloggen er verdt en rekke besøk. Det er laget så mye nytt og spennende. Her er det bare fantastisk kreativt! Og hvert produkt har en egen sjarm. Noe er gjenbruk, noe er nytt ? men alt er gjort på en litt ny måte. Og er det ikke det kreativitet er, å finne nye løsninger? Enten små endringer, eller store revolusjoner. Her er det mest av det lille, på en sjarmerende, inspirerende måte. I konkurransen, kan man vinne en fet lommebok, med 1,5  % fett notert. Resirukelert, i tråd med tiden, i ekte melkekartong. 100 prosent naturlig kanskje? Jeg falt for den, og falt for alle de sprudlende ideene og varmen i denne bloggen. Besøk og delta da vel!

Her er bilde fra bloggen http://jippijei.blogg.no/ 
melk

2 kommentarer

Vegma

11.okt.2009 kl.21:57

den er kul! ;D

Ingrid

11.okt.2009 kl.23:09

Hei!

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Og lykke til i trekningen i morgen kveld! :-)

Ingrid.

Skriv en ny kommentar

hits