Into the blue

utstyr
Melketenner blir byttet ut. Små barn blir store. Store venner. Store barn trenger også varme klær. Jeg skal lage julegave nå. Blå julegave.Eller, forhåndsgenser. Genseren skal jo være på når mottakeren skal på kino. Snurr film! I år kommer blåfjell på kino.

Jeg gjør mye rart, og noen ganger trenger jeg å lage ting for å symbolisere. Jeg er ikke helt ferdig med de små, søte hekleprosjektene, men det kommer bilder i morgen kanskje. Hvis jeg får sydd da... Hvis ikke tror jeg onsdag kveld. Jeg prøver også å skrive ned oppskriftene på det jeg finner opp selv, slik at de som er interessert kan få se hvordan jeg valgte å gjøre det. Det er lov å herme også;)

Jeg må skrive noen tekster også, men i dag blir det strikkekveld med lydbok på øret. Jeg hører Helene Uri med Den rettferdige.Eller, hun har skrevet, en mann leser. 

 Vi nisser, vi nisser, vi gjør så godt vi kan. Hihi. Jeg elsker å lage til noen som setter sånn pris på det. Og nå blir det kaldt, og godt med varme klær. Det er mange ting mellom pinnene. Nå er jeg klar for blåfjellgenser str. 8 år! Jeg har lagt opp masker og begynner nå på vrangborden. Pinnene er kjempetykke, de er i nr. 12. Man strikker hele arbeidet med tre tråder. To av dem er tynt pt-garn, og et tykt. Alt heter blåfjell. De lille pinnnene fikk jeg i dag. De var søte. Rundpinnen kom i forrige uke, og har alle regnbuens farger. Garnet er himmelsk blått.

Én kommentar

irene-w

12.okt.2009 kl.20:24

Hei på deg! Så fin prinsessa under her ble i kjolen og kronen sin :-)

Og så fikk du meg til å le! Blir sprø av å spise knekkebrød! Ja, kanskje det :-)

Håper du har det bra!

Skriv en ny kommentar

hits