Har du lyst, har du lov

1-2-3-4-5-6-7 nettsteder du kan surfe gjennom en søndag!narvesen
 
1. Vår fantastiske verden. Hvor mange ganger har du ikke sett en fugl og lurt på hva den egentlig heter? Eller lurt på om den eller den blomsten er giftig? http://www.artsdatabanken.no/ er et genialt oppslagsverk. Søk og finn, lær og vinn (kunnskap). Jeg er ganske fasinert over ord og navn, så jeg syns den biten av databasen er spennende i seg selv.

2. Tenkte å la en blogg slippe til. http://www.youaremyfave.com/ viser frem sine favoritter. Er du enig? Masse forskjellig, og mye inspirerende og fasinerende.

3. Synes du oktober er grå og trist? Se fargeglade ting hos www.donde-c.dk Det er visst vitenskapelig bevist at farger gjør oss glade. Selv sier butikkinnehaveren om ideen: «Jeg kunne bo i min butik! så enkelt er det!?

4. Liker du derimot gråvær, gjerne av det våte slaget, kan du få fine regnfrakker og gummistøvler med stil hos: http://www.ilseshop.no/ Denne nettbutikken leverer forresten fraktfritt, uansett hvor lite eller mye man kjøper, og har gjennomsnittlig leveringstid på 2-3 dager. Så regn i sikte? Fortvil ikke!


5. Tv-aksjonen banker kanskje på døra i dag. Vil du vite litt mer om hva pengene samles til i år? http://nrk.no/tvaksjonen/ Jeg syns det er interessant å lese litt først, da vet jeg liksom mer og er litt ekstra ivrig, hehe.

6. Jeg tar en titt til hos statskanalen. På: http://www.nrk.no/underholdning/ Siden inneholder underholdning fra TV/radio, spill, kjente NRK-fjes og humor. Du kan også se utallige underholdningsprogram, klipp, scener og sketsjer på web-TV. Det er spillguide og info om nestre grand prix, ja, stor spennvidde med andre ord ? i både lyd, bilde og aktivitet. Og alt sammen er gratis.


7. Til slutt: Hva man syns om sladder, er delt. Syns man det er gøy å holde seg litt oppdatert på kjendisfronten en søndag, tross alt alvor, så kan man se på http://www.seher.no/ Blandt annet kan du lese om dansen fra i går.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits