http://www.kreativhobby.blogspot.com/

Jul, kul, kreativ? Alt kan kombineres. Julene går rundt, kjerringa spinner, edderkoppen faller ikke ned enda, julen ringes inn - i går! Hehe. Jeg hadde hatt så utrolig lyst til å være med på julekortutfordringen i år, for jeg liker jo jul og liker kort og liker å prøve ut nye ideer, og å dele dem. Men jeg så det litt i seneste laget, så det spørs om min "søknad kom med" - kort og godt, enkelt og greit. Jeg fikk så lyst til å lage kort "sammen", og den lille utfordringen så veldig spennende ut. Jeg hadde lyst i fjor og, men da valgte jeg å vente. I år har jeg veldig lyst. Jeg er pakket og klar om jeg skulle få bli med i alle fall!

Uansett er det en blogg det er fint å følge med i fram til jul, http://www.kreativhobby.blogspot.com/ - de har begynt nedtellingen og har juleaktiviteter og tips.

Det er halloween til helgen, og jeg har heklet en lommebok i anledningen gjennom den krative helgen med virituelt treff på DIn hobby. Noe ekstra vil mange barn ha på halloween, og med en sånn lommebok er det ekstra stas å gå i butikken! Om ikke butikkdamen blir skremt da. Men det står "glad i deg" og er som gresskar bare, og det er jo ikke SÅ skummelt :) Oppskriften er min egen, men veldig enkel. Bare rop ut om du vil ha! Jeg kan også legge den i bloggen. Men nå må musemor strikke litt. Det er så kaldt! Og noen må vel ha en lue på hue?

gresskarpung1

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits