Gårsdagens lue og morgendagens genser

Åge Aleksandersen har en sang jeg har forelsket meg i. Det er "Genser`n"
Teksten handler om at han sier det med en genser, at det sikkert er ganske sprøtt, men at den hadde så mange fine farger og at i stedet for å hoste og harke for å prøve å si noe søtt, brukte han lønna på en genser. Og maskene er "knytt i lag som oss", noen fast, og noen løst.

Trenger å glemme, flykte litt, drømme, men jeg er visst helt våken enda det ikke kjennes sånn. Hodet mitt løper. Jeg flyr etter.

Her er gårdsdagens lue, strikket etter Strikk og bruk-boka til Du store alpakka, str. 12 år, 
lue

og jeg driver nå med blåfjellgenseren str. 8 år. Jeg har kommet ganske langt. Jeg elsker de blå tonene. Håper den blir passe stor til hun som skal ha den! Det er uvant å strikke med pinner nr. 12. Regner med selve genseren blir ferdig i dag, og at jeg begynner på ermene i morgen. Hals skal strikkes helt til slutt.

sålangt

Jeg har ikke strikket eller heklet så mye i dag, for jeg har skrevet et intervju, men jeg skal strikke videre nå. Det var et fint intervju å gjøre, selv om jeg må ta det på telefon. 

Jeg har kommet ganske langt på dukkehettehåndkle også, kanskje det blir ferdig i dag.

I dag fikk jeg premien i posten, myk og god Rowan-ull, et stort nøste på 100 gram. Tror det må brukes til noe spesielt og fint. Kanskje med symbolverdi.

Knytt i lag...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits