Skrik, det er søndag!

Det er søndag. Hva er siste skrik? Kanskje finner du det på http://mote.no/, eller så holder det å se seg i speilet ;)
Her er dagens syv nettforslag:  


1. Vil du ha en kunstnerisk, kulturell unnskyldning til å besøke shoppingsenteret? På http://www.steenogstrom.no/ kan du lese om utstillingen som for tiden er på senteret i Oslo. Og det er jo en billig måte å reise til Paris på også, hehe. Paris diaries heter utstillingen og er en fotoutstilling som du finner i fjerde etasje. profilbilde


2. Vil du ta bedre bilder selv? Eller få andre perpektiver? Norges kanskje aller beste fotoblad har også en god nettside: http://fotografi.no/ Knips og vær glad!

3. Er du ung? Og ikke alltid strekker lommepengene til til nok kule ungdomslader? Biipmag er gratis og på nett! Du finner det her: www.biipmag.no Du kan lese om kjendiser, mote, trender osv., og du kan teste deg selv ? om det meste.

4. Voksen eller yngre, tegnesierer kan være gøy uansett. På http://www.123tegneserier.com/ finner du en oversikt over tegneserier og tegneseriestriper pulblisert på nett, med linker.


5. Jul før den kommer på kjerringa, eller noe sånt. I går var det to måneder til jul. På dinjul.no kan du se hvor lenge det er igjen på sekundet. For å unngå å få julen som julekvelden på kjerringa, kan man starte tidlig oog titte etter gaver. Familiejournal har to lister med julegavetips på relativt rimelig gaver med litt omtanke i, ett til damen og en liste til en handyman. Gaveideer til en badenymfe ? hyggelige velværegaveideer til jul her: http://www.familiejournal.dk/Jul/Julesjov/FJ46%2008%20Til%20min%20badenymfe.aspx

Til handyman her: http://www.familiejournal.dk/Jul/Julesjov/FJ46%2008%20Til%20min%20handymand.aspx Kongler er ikke bare kongler. Mange går i skogen på søndager. Vil du ha tips til hva du kan hente inn fra naturen og inn i interiøret ditt, for eksempel til å dekke bordet med, kan du lese på klikk sine sider. http://www.klikk.no/bolig/article384550.ece Kongler brukes også i masse dekorasjoner og julepynt. Fram med gull og glitter!

6. Vil du være ekstra god småbarnsmor i dag, eller ha litt tid til deg selv? Her kan du slå to fluer i en smekk: http://www.mamma.no/ Fine artikler, masse tips og god inspirasjonskilde. Kanskje vil du bake en edderkoppkake som kan smake til halloween, eller lese andre muffinse grøss? http://www.mamma.no/content/halloween-her-får-du-grøssende-gode-tips

7. Hviledag... Hva med kaffepause på nett? Eller en oppfrisking i nye og gamle ord? Løs kryssord på http://www.kryssord.no/ Her kan du også vinne både det ene og det andre, og det er masse ulike oppgaver og utfordringer. Du finner sudoku og andre spill også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits