Praktiske sider og noen gavepakker

klarferdigg

Klar-ferdig-surf!
I dag går nettsøkene til noen informasjonssider og noen praktiske ting, og jeg holderm g til fakta om at det snart er jul og, hihi, så både info og litt gavepakker.

Liten? Eller leter etter noe til den lille, for den lille eller om den lille? http://barn.no/ er portalen med linker innen det aller meste for barn og om barn. Her er det oppdelt i kategorier som fritid, skole, servicetjenester og barnesider. I alle kateorier er det undertemaer, som for eksempel «bøker» under fritid. Veldig nyttig startside for å finne frem i jungelen.

Er man litt større, har http://ung.no/ offentlig informasjon for ungdom i en usikker tid.

Ut å reise? Her er de små tingene du kan ha med deg for å spare plass i kofferten: http://www.handysize.no/ Der er det 1300 ting du kanskje glemte du skulle pakket ;)

Ute etter en nyttig gave til for eksempel bestemor? Ta en tur i enklere liv sin nettbutikk: http://www.enklereliv.no/

Jul på hjernen? Da fant jeg forumet for deg i dag! Snakk om julen på http://www.juleglede.net/forum/ Her finner du juleord, julegavetips, kalendertips, erfaringer, julekort, gamle og nye sangtekster osv.

Jul i stova? Stoff og stil sin nye julekatalog kan du blad i på http://www.stoffogstil.no/Katalog/Julekatalog.aspx I år var det masse fint og inspirerende!

Svineinfluensa eller lyst til å vite mer? Myndighetene oppdaterer fortløpende siden http://pandemi.no/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits