ugleVIS og andre vise menn


uglepulspappa
Ugler i mosen? Nei, nei, Ugler er kjent for å være kloke! Her er linkpå oppskrift til en man kan strikke og ha på hodet (rettere sagt i håret, en hårspenne). Oppskriften er på engelsk. om det skulle bry på hodebry, holder i alle fall resultatet på kråkereiret! http://ysolda.com/wordpress/2009/09/01/hoot/ Uglesekken una flyttet ut i går, hun var rede.

Lørdagsaktivitetmulighetene i dag var og er mange, med kinodag og det hele. Jeg tror noen har vært på cup-finalen for kvinner og noen har vært på messer, enten det alternative, kunsten eller hobbyen eller alt i ett. I morgen er det klart for enda en cupfinale. Da spiller herrene ball! Og er du ikke forballidiot, kan du huske at ballen er rund og legge godviljen til ;)

Takket være VT på Din hobby for noen uker siden, har jeg farsdagskortet klart. Er du klar for farsdag? Det ligger mange tips til kort rundt på ulike blogger, og for de som søker mannen via magen eller noe i den dur, er det sikkert også masse å velge i. Trenger du en kjapp løsning eller er litt sent ute eller litt for langt unna, kan farsdagskort sendes herfra på noen sekunder: http://www.oslosurf.com/innhold/00000288.shtml Det er flere å velge i, og med norsk tekst. Blant annet kan du velge et slipskort! Helt gratis og helt raskt :) Det er hyggelig å huske på hverandre uansett. Og det er tanken som teller, er det ikke?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits