Thank heaven for seven...

farsdagskortet

1. Pappa-dagen. Les mer om farsdag på: http://www.forbrukertipset.com/farsdag.asp, lag et kort med inspirasjon fra klikk.no (http://www.klikk.no/foreldre/article361523.ece) eller les andre ting der, og skulle du slå til med en skikkelig gedigen kake er det i alle fall en morsom en her: http://www.pvv.org/~arntj/bursdag/farsdagskake.html Det er kanskje litt sent, men den var så morsom så man kan jo servere bare oppskriften med lovnad om å diske opp med en neste år? (eller til en anledning før det, for eksempel om han har bursdag). Så i dag passer det med å fullføre tittelen også, thank heaven for seven ELEVEN - på de søndagsåpne storkioskene, deli deluca, bensinstasjoner osv. kan man redde farsdagen om den gikk i glemmeboka. Der er det blader, ferske aviser, ferskt bakverk - og også ofte både musikk, blomster og filmer i tillegg.

2. Søndagsmessetur? Du kan enda rekke en tur på varemessa i Lillestrøm. Les mer på www.messe.no om hva som skjer. Der finner du også hvilke messer som kommer utover, om du ikke vil/får dratt på de som er denne helgen.


3. Fra messe til sang. Har du hørt en sang i det siste, og lurt på hva artisten(e) egentlig synger? Her er en side med sangtekster som er god: http://sing365.com/index.html 


4. Jul rett rundt svingen. Vil du sikre deg julemusikk eller dvd-er til adventstiden? www.platekompaniet.no er godt oppdatert, og det står også når det som enda ikke er sluppet slippes.


5. På http://famlab.no/ treffer du jul med to u-er. Altså jesper juuls nettsted. Man kan lese artikler og utdrag, og vil man lese enda mer enn det som er åpent for alle, kan man registrere seg helt gratis og få tilgang til alt.


6. Og så skulle jge titte litt på burda-siden, men ramlet inn på en helt annen side ? og ikke vet jeg hvordan. Men her er den: http://hus.parkingspa.com/hc3.asp Várlden mote står det, og det er karaoke å laste ned! Skjønn kombinasjonen den som kan;) Men litt artig var det absolutt der inne! Det var vel mest linker til ulike domener og programmer.. men.. Du kan ta sangleksjoner og du kan laste ned karakoke-versjoner av låter! Syng og vær glad! Hehe.

7. Vil du ha en snill form for grafitti å smile til til slutt? Jeg fant denne på en svensk blogg:
http://pysselninja.blogspot.com/2009/08/veckans-pyssel-pysselaktivism.html Hun sier det med nabbiperler!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits