Jul i hjertet

Jeg har funnet ut at jeg har ikke så mange venner. Men jeg har mange jeg bryr meg om. Noen lager jeg ting til, det er fint. En sokk eller to, eller helt andre varmer. Det er kaldt i dag.

Kanskje var det en reise. Reisen til julestjernen, reisen inn i eventyret, litt vekk. Vekk fra virkeligheten. Men en maske kan bli til fine ting. I alle fall når det blir mange tusen av dem.

Jeg sitter og hekler pulsvarmere. En Victoria-lue fra jul i svingen er ferdig strikket med heklet blomst. en katt hekles mellom hendene, innimellom pulsvarmerne. En gave er sydd, men den ble litt feil, så jeg må fikse litt. En annen gave sydde jeg på fredag, men pga. noen uheldige informasjoner i et brev, har jeg ikke fått pakket den inn og sendt. Men den skal til en god dame som lager kule dyr. Alt fra sau til pingvin til gris. Kan alt ha vinger? Ja, det tror jeg. I drømmeland har sauen det, pingvinene har det alltid og grisene har det i tildas julekolleksjon.

Jeg har levert inn bidragene mine på både sykonkurransen og strikkekonkurransen nå. Jeg gleder meg til fristen om cirka to uker, for da får man se hva alle de andre har laget. Det er ekstra koselig.

Det er forsvinennde lite på tv i kveld. Jeg hører i stedet

juletriller. En, og to og tre.

I natt sover jeg i jul i svingen-sengesett. Jeg har visst tatt julen litt tidlig! Nå synger Ole Paus på pcen min. Han synger om Den lille stjernen som spurte de store stjernene. De store stjernene svarte ikke, for de var som stjerner flest.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits