Mandagsregne(stykke)t?

Det er mandag. Det regner vått. Regner du tørt? kanskje er det snart semesterslutt og du skal opp i en matteeksamen. Eller kanskje er det julegavebudsjettet som betraktes. Eller årsbudsjettet eller helt andre budsjetter. Kanskje aner du bud om helt andre ting. Jeg satt og tenkte på navn i stad, og da kom jeg over en test her. Der kan du sjekke hva du hadde hett om du skulle fått et norrønt navn av foreldrene dine. Jeg tviler litt på at navnet jeg fikk i testen ville vært noen realitet, men testresultatet lød: "Odin eller Odny. Du er like skarp som et vikingsverd, og du skiller deg alltid ut blant saueflokken. Derfor passer navnet Odin deg, som er navnet på den mektigste og viseste guden i norrøn mytologi. Om du er kvinne, så ville du hett Odny"
Og selv om det kanskje ikke stemmer - eller nesten helt sikkert ikke stemmer - er det litt morsomt å ta sånne unyttige tester av og til. De er morsomme! Og da har de jo også nytteverdi, eller hva?
Jeg har sydd i dag, og det er en gave. En adventsgave.
Jeg strikker på pulsvarmere nå, julegave. Jeg tror de blir litt store. Men de har hjertevarme til den som skal få de. Nå er snart nummer én i boks :) Dagens kreative bokmeddelelse kommer litt senere i dag. Nå sovner jeg nesten over tastaturet. Telle, telle masker i stedet for sauer nå.. !
To og tre er fem...ti.
hjerterpvei

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits