Strikksnakk (tirsdag)

Trekke, trekke, hun trakk. Jeg vant, jeg vant, i Torunns lotterifest! Jeg gleder meg til pakken kommer i posten. Hun syr så mye praktisk, nyttig og kjempefint. Ta gjerne en titt i bloggen. Den gir også inspirasjon. I alle fall gir den meg inspirasjon.

På pinne: Jeg strikker i dag, på pulsvarmer nummer to. Av en eller annen gang føler jeg at nummer to er den høyre pulsvarmeren, selv om dette ikke er slike som har tommelhull og er avhengig av hvilken hånd de skal på. Det er rart det der, hvordan man føler for ting. Og tang og tare. Det er litt sommer ute i dag. Det er i alle fall sol.

I lufta: Tirsdagstanker etter å ha hørt på radioen snurrer rundt. Kanskje er det bare jeg, men jeg reagerer når kjendiser legger ut om hvor fælt de har hatt det, når de har hatt lightverjsonen av en sykdom. De ganger den opp i ti, og gjør det til at de har hatt det forferdelig men at de mestrer. Mens så mange andre har vært eller er sykere, og ikke har samme mulighet til å endre. Og utenforstående ser det som åpenhet og som om det er lott at vanskelige ting normaliseres gjennom at også kjediser forteller om at de har hatt dem. Mens de i virkeligheten ikke har hatt, og heller bagatalliserer alvorlige sykdomsbilder fordi de ikke har hatt de selv.

Videre i dag: I dag går litt sakte, men jeg gleder meg til å lage litt flere gaver. Jeg strikker nå, og hekler etterpå. Også skal jeg kjøpe cden til Rebekka Karijord. Klarer ikke skrive stort, men jeg er her - stort og smått.
strikke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits