I denne søte juletid...

2612snparSyv nettsider på søndag 6. desember, andre søndag i advent. Kaldt eller mildt har jeg ikke kontrollert. Der kan Yr.no hjelpe oss.I dag er det litt hvitt ute. Ta vare på det hvite og bygg en snømann. Eller hold godt rundt en du er glad i, som ikke er av is. Syv andre nettsteder kommer som en perler på en snor - eller kuler på et juletre? Her er de i alle fall:

1. Ønsker du deg en skikkelig kreativ kalender, med nye utfordringer og ideer? Her hos Fuldesign.se er en kreativ julekalender på nett for kreative sjeler. Sjekk ut den ekte stjerne- julestjerna!  Den må da falle i smak hos de viltreste gutta også! Eller den nostalgiske mannen som enda vil leke supermann og andre helter fra før i tiden. Her setter bare fantasien grenser for hvem som skal få pryde stjerna. Eller treet.

2. På reisefot? Eller handler du på nett fra utenlandske butikker+ Da kan det være greit å sjekke kursen. På valutakalkulator kan du regne mellom 150 ulike valuttaer gratis på nett, eller du kan betale en femmer for å kunne gjøre det via sms i stedet.

3. Så var det side nummer tre. Da fant jeg juletre.no om du bor på østlandet og har lyst å hogge treet selv - uten å eie et på forhånd. Det er sikkert andre gårder rundt om i landet som tilbyr det samme. Det så jo litt hyggelig ut?

4.Trenger du en sang? Her er tekster og linker for en hver smak (eller bismak): http://www.allsang.net/

5. Eller vil du ha masse musikk i stedet - og det hele tiden? prøv det nye, lovlige programmet spotify. Jeg har ikke prøvd selv, men kjenner mange fornøyde lyttere!

6. Lage kalendere, julekort, takkekort eller fotobøker? Elkjøp sin fotoformidling er billig og god. Du finner den her . Du velger selv om du vil bestille via nett eller i butikken.  Kalendere er en glimrende gave som varer hele året, og som passer godt nå som et nytt år snart er på vei. De er i mange ulike format og utforminger. Du kan også lage foto-t-skjorte. Andre kule t-skjorter er Tøfflus-t-skjorta til Probat. Den kunne jeg tenkt meg selv til og med. Tøffe tøfflus! Probat har også Ingrid Espelid-t-skjorte.Kanskje kjenner du noen som jukser litt på kjøkkenet når de skal ha gjester? Eller får noen andre til å lage julebaksten og kaller den sin egen kanskje? hva er vel bedre enn Espelids forkle da?

7. Også var det hviledagen og det midt i julestrida kanskje... Så hva med noen av lommelegens søvntips? De finner du her

hjertebrobygger


2 kommentarer

Marit

06.des.2009 kl.09:32

Her var ideer for noen og hver. Takk for mange flotte tips.

Her står smultringer på programmet.

Heidi

06.des.2009 kl.11:24

Du er så flink til å surfe rundt og finne spennende steder med kreative ideer.

Ønsker deg en koselig adventssøndag :)

Skriv en ny kommentar

hits