nettopp


Nettopp nå er det mange fine nettsider å besøke.

Jeg falt for denne bloggen om norsk design - Made In Norway Now - et slags nettmagasin utgitt av NorskFlid. det er både spennende produktomtaler, flotte bilder og gode ideer. Det er også andre interessante kategorier, som kultur og interiør å spore her. Thank you.

Apropo å falle, så daler snøen kanskje snart ned så vi får hvit jul. Hold deg oppdatert med www.yr.no

Det var en gang tre vise menn. vil du være like vis? Eller vis på annet vis+ Store norske leksikon er nå på nett: www.snl.no

Skal du lage smykker selv? Denne nettbutikken hadde mye: www.perlamentet.no 

Vil du ha hjemmelagde julegaver uten å lage dem selv? Jeg har sagt det før og sier det igjen: Besøk portalen www.epla.no

Dyr i drift eller bare dyr. Hund betyr i alle fall masse for mange mennesker. Her en hundeportal med rasepresentasjoner, info og nyttige artikler. Det er alt fra valpetips til aktivitetr man kan gjøre sammen med de utvokste hundene. Og det beste av alt - ingen vokser fra lek og samspill.

Til syvende og sist, det nærmer seg nytt år og det er tid for å finne seg årets kalender å pryde skrivebord, oppslagstavle eller kjøleskap med. Lag en selv med egne bilder, eller finn en annen favoritt. Nemi, Pondus og andre tegneseriehelter er allerede tegnet for deg. Jeg fant også denne nettsiden der man kan lage selv  - i mange varianter. Besøk hippo her og finn aktivitetskalender, lag-selv-kalendere med blanke ark og felter, fødselsdagskalendere osv. De hadde også mange morsomme produkter til jul og mye praktisk og fint til skrivebordet - for både liten og stor. Mange treartikler og ting i resirkulert papir.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits