Syvende sans

Nytt år, gamle muligheter: Dagens første nettanbefaling, og årets, er å følge tegneseriene på Dagbladet.no : http://www.dagbladet.no/tegneserie/ Der møter du Pondus, Rocky, Rogers venner, Nemi, Rutetid og Zofies verden.

2. Gå på bloggeventur. Det er innevær, i alle fall etter en skitur, og nå er det masse inspirerende i bloggene rundt omkring. I dag fant jeg faktisk en søt julekalender, hehe, litt på etterskudd. Men den er verdt å lese likevel: http://elsasjulkalender2009.blogspot.com/ Liker du ikke mus, gjør du det kanskje nå.

3. På det tredje skal det skje. TV2 ungdomsprogram washechara har nettside:  http://www.biip.no/waschera/default.aspx/

4. På mamma.no er det mange nye artikler ute, og blandt annet kan du lære mer om bæresjal. Til og med jeg som ikke er mamma syns det er en fasinerende trend! http://www.mamma.no/content/baby-i-bæresjal 

5. Tegneserier er bra både som striper og på film. Les om alle de nye filmene, og kanskje bli fristet til en julekino den siste feriedagen? http://www.filmweb.no/ Delta gjerne i konkurranser også!

6. Bokhøsten er her holdt jeg på å si, men det er fordi mange har fått bøker til jul. Ønsker du flere? Eller å holde deg oppdatert gjennom hele det nye året? Prøv ut http://boknytt.no/ . Jeg har ikke meldt meg på selv enda, men det så interessant ut.

7. Til slutt, på tide å repetere søvnipsene nå som hverdagen begynner igjen for mange og det er tidlig opp og hopp. Det er mange faktasider om søvn og søvntips, men jeg falt for en liten blogg der det var skrevet av fra nypete-boksen: http://kyssdinhverdag.blogspot.com/2009/06/svn-tips-fra-nypete-boksen.html

Ha en søvning søndagskveld ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits